Nejste přihlášen/a.
Je možný postup do 9.třídy když už mám dodanej zápisovej lístek na učňák?Propadl jsem takže bych měl vycházet z 8. ale chci jít do 9.
V tomhle měsíci?
Základní škola končí po absolovování 9 školních roků a to bez ohledu na to jakou třídou žák končí.
Na to se já neptal,já se ptal jestli mohu postoupit z 8.třídy do 9.třídy v tomhle měsíci když už mám podané přihlášky atd.
Pokud jsem pochopil tak jsi v 8. ročníku kam jsi propadl, tedy není možno se již do 9. dostat.
Tvoji rodice musi napsat zadost rediteli zakladky a on podle tvych znamek rozhodne. Technicky na to mas do konce srpna, ale osobne bych to neodkladal.
V zakone jsem nenasel, jak vzit zpet zapisovy listek.
Základní škola končí po absolovování 9 školních roků a to bez ohledu na to jakou třídou žák končí.
Koukam na to do Skolskeho zakona a bude to jinak. Zakovi je mozno povolit pokracovat do 9.tridy.
Ano, ale v případě, že k nepostoupení do dalšího ročníku vedla např. dlouhodobá nemoc žáka, nikoliv nesplnění klasifikačních podmínek.
Odkaz? Vyhlaska k zakl. vzdelani to nezminuje a na msmt.cz jsem take nic nenasel.
doplněno 21.06.15 01:24:Snad jsem to neprehl ani v tom celkovem souhrnu /.... Prece jenom je uz dost pozde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.