Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Postup do 9.třídy?

Od: venca111 odpovědí: 11 změna:

Je možný postup do 9.třídy když už mám dodanej zápisovej lístek na učňák?Propadl jsem takže bych měl vycházet z 8. ale chci jít do 9.

V tomhle měsíci?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

0x

Základní škola končí po absolovování 9 školních roků a to bez ohledu na to jakou třídou žák končí.

venca1111
hodnocení

Na to se já neptal,já se ptal jestli mohu postoupit z 8.třídy do 9.třídy v tomhle měsíci když už mám podané přihlášky atd.

albatros498022*

Pokud jsem pochopil tak jsi v 8. ročníku kam jsi propadl, tedy není možno se již do 9. dostat.

ctenar*

Tvoji rodice musi napsat zadost rediteli zakladky a on podle tvych znamek rozhodne. Technicky na to mas do konce srpna, ale osobne bych to neodkladal.

V zakone jsem nenasel, jak vzit zpet zapisovy listek.

ctenar*

Základní škola končí po absolovování 9 školních roků a to bez ohledu na to jakou třídou žák končí.
Koukam na to do Skolskeho zakona a bude to jinak. Zakovi je mozno povolit pokracovat do 9.tridy.

albatros498022*

Ano, ale v případě, že k nepostoupení do dalšího ročníku vedla např. dlouhodobá nemoc žáka, nikoliv nesplnění klasifikačních podmínek.

ctenar*

Duvody posuzuje reditel. Zadny list "spravnych" duvodu neexistuje nebo jsem ho nenasel.

albatros498022*

Tohle není v zákoně, ale v prováděcím předpise k němu.

ctenar*

Odkaz? Vyhlaska k zakl. vzdelani to nezminuje a na msmt.cz jsem take nic nenasel.

doplněno 21.06.15 01:24:

Snad jsem to neprehl ani v tom celkovem souhrnu /.... *sok* Prece jenom je uz dost pozde.

ctenar*

nikoliv nesplnění klasifikačních podmínek.

Tazatel nepise, ve ktere tride nebo proc propadl.

sendersas*
hodnocení

0x

Největší výhodu maj žaci kteří chodí k psycholožce (maji problémy s učením nebo se nechovaj dobře)maji možnost od psychložky získat vyučný list .. ale to až budeš v 9 třidě*ee*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]