Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co po zakladce?

Od: klaraa odpovědí: 6 změna:
Je mi 14,chodím do 8.třídy a za chvilku si budu muset vybrat střední školu. Pořád přemýšlím,co bych chtěla dělat. (Známky mám dobré. Same 1 na vysvědčení,takže mám hodně na výběr.) Zajima mě matematika a psychologie. Je nějaké zaměstnání spojené s matematikou i psychologií? Jakou střední školu (nebo gymnázium) byste doporučovali?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

1x

S tímhle prospěchem určitě gymnázium a pak VŠ

Během těch čtyř let se tvé zájmy ještě mohou změnit,

takže bych zaměření vybírala až tak od třetího ročníku.

ctenar*

Souhlas. Tazatelka je perfektni priklad nekoho, kdo by mel jit na gymnazium. Behem tech 4 let se jeji zajmy presne usadi a dokaze si vybrat prislusnou VS.

webbiecz*
hodnocení

0x

Běž na gympl. Pokud ty samé jedničky nejsou vykoupené hodinami strávenými nad učením, tak by ses tam neměla trápit a budeš mít další 4 roky na rozhodování. Třeba se tvé zájmy ještě přesunou úplně někam jinam. No a až to bude aktuální, vybereš si vhodnou VŠ.

uvazuj
hodnocení

0x

gymnázium a pak VŠ Filozofická fakulta obor psychologie. Je to supr učivo.

fjdrtr
hodnocení

0x

Jestli máš samé 1, tak jdi rozhodně na gymnázium. Nic jiného nemá smysl, protože žádná jiná střední škola tě pořádně nepřipraví na přijímačky na VŠ.

klarav
hodnocení

0x

Ahoj, ve tvém případě bych asi opravdu vsadila na gympl a pak studium na VŠ.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]