Nejste přihlášen/a.
na příští rok si máme vybrat libovolný předmět. Buď praktika z chemie nebo ZAV(psaní všemi deseti prsty na počítači)
Ale já prostě nevím. Chemie mě nebaví a moc mi nejde, ale ze ZAVU mám strach, že bych to nezvládla. Jestli jste někdo takové předměty měl, poraďte.
Na chemii máme učitelku, která toho moc nenaučí.
0x
Podle ZAVu jsem se učila a kdybych mohla, vrhnu se na něj znovu, je to prima program a není se čeho bát.
Začíná se opravdu od nuly a zvládali jsme to všichni, každý svým tempem, ale zvládali.
Psaní všemi deseti využije každý, ale dá se naučit i mimo školu. Chemie je užitečný předmět, pro mnohá povolání nezbytný. Pokud ale na něj nemáte buňky, nevidíte v něm svou profesní budoucnost (nevíme, o jaký ročník jde, takže co už víte o svém směřování) a máte pochyby o kvalitě předmětu, šla bych asi do ZAVu. ![]()
0x
Tak to je jasné, chemii jen jestli chceš na nějakou chemárnu, medicínu, nebo kde bude prostě potřeba..jinak ti bude skoro k ničemu.
Psaní 10 se hodí každopádně, a zvládneš to určitě jde jen o to jak rychle nebo pomalu v nejhorším nebudeš mít holt za 1 ale z toho se snad ani propadnout nedá
0x
ZAV je super. Obavy jsou opravdu, opravdu zbytečné
Jdi do něj!
Já jsem si poprvé sáhla na PC až v prváku na SŠ. Už nevím, v kterém ročníku jsme ZAV měli, každopádně ve čtvrťáku už jsem měla státní zkoušku z kancelářského psaní na klávesnici. Díky ZAVu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.