Nejste přihlášen/a.
Myslíte si že když má někdo tři dvojky na vysvědčení v 8 třídě, že je to dobré vysvědčení
Měli mi vycházet samé, ale já jsem hrozná panikařka, a ke konci jsem si hodně uškodila :/
Dobrý den, to je velmi slušné vysvědčení - vždyť je to snad vyznamenání. Jenom by neměla být ta dvojka z chování. Ale, to u Vás asi nebude, že? Zdravím!
doplněno 16.06.15 19:54:limoska - s tou češtinou to je dobrý postřeh.
Není jedna z těch dvojek z češtiny?
Obecně se vyznamenání považuje za dobré (pěkné) vysvědčení.
Ale pokud někdo "má na víc", nemusí to tak být ...
Na dobrém vysvědčení může být třeba i jedna čtyřka a dvě trojky. Zbytek dvojky. Kromě chování . Vždycky se to musí zohlednit k možnostem konkrétního studenta.
ale no tak. Žádnou paniku, pěkné vysvědčení je pěkné tak leda na ukazování, ale jinak není k ničemu. Můžu ti uvést příklad. Byla jednou jedna rodinka, kde oba rodiče byli vědci, oba měli rovnou několik titulů a měli dva syny. Starší syn se pilně učil a dělal rodičům velkou radost, taky už je vědec s několika tituly. Mladší syn myslel hlavně na fotbal, později na pivo a na fotbal, zbytek mu mohl být ukraden. Titul sice má taky, ale jenom jeden a k tomu takový podřadný a nevěcecký.
No a teď se tě zeptám : Co myslíš, kdo z této rodinky má větší výplatu, než všichni odstatní dohromady?
Proto ti radím : Důležité jsou konce. Konce musí být dobré. Když jsou dobré konce, je dobré všechno. Začátky a prostředky nejsou důležité.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.