Nejste přihlášen/a.
Dobry vecer, chtela bych se zeptat jak rodicum oznamit, ze na vizo budu mit 5 ctyrek? Jsem v 2 maturitnim rocniku stredni. Pohnojila jsem proste posledni testy a dost se stydim. Nejradsi bych ho rodicum ani neukazovala. Predem dik za odpoved
Dobrý den, řeknete: "Vážení rodiče, Vy víte, že se ve škola snažím, docházku mám dobrou, jsem pilná a učím se. Bohužel, toto vše nestačilo a letošní vysvědčení číselně nevyjadřuje zcela přesně veškeré mé snažení, resp. z těch známek to na první pohled není moc vidět.
Nedejte jen na první pohled." No, a potom slíbíte, že to bude příště lepší (a zkusíte ten slib i dodržet).
Zdravím!
Asi takhle - maminko tatínku v neděli vám přivedu představit Deža, má divné jméno no je cikán, přivedu aby jste věděli kdo bude váš zeť, chci si ho vzít protože budeme mít miminko... a budeme se sťěhovat na východní slovensko ta jejich domovská osada se menuje Dravce, tak se asi často neuvidíme...No a v té souvislosti přeruším školu - a v tento okamžik když začnou lapat po dechu tak jim řeknete ... no to byla jen taková zkouška - aby jste rozdýchali těch 5 čyrek na vízo...a prchat...nebo napsat do obálky a nechat na stole ...tedy pokud nejsou na srdce a mohlo by je z této zprávy postihnout nějaké poškození...
To by už nestihla, oznámit špatné výzo. Táta by ji zabil.
Ale souhlasím co radí ostatní. Říci to co nejdříve. Ale kdyby chodili na schůzky a zajímali se průběžně o známky, tak by to žádné překvápko nebylo. Moje rodiče věděli o každé známce, kterou jsme ve škole dostali. Nejdříve jsme museli ukázat žákajdu každý den a později si vše přečetli na internetu. Žádné pěkné nebo špatné překvápko se nekonalo.
Poštete jim tento odkaz na jejich mail nebo stránky infobaden.cz/... Pokud jsou chytří, tak to není potřeba, a zasmějí se tomu, pokud ne, tak je to jedna z Vašich posledních možností.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.