Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Příklady k přijímacím zkouškám

Od: 65bgc odpovědí: 1 změna:

Ahoj počítám příklady k přijímacím zkouškám a s některými si nevím rady... nepomohli byste prosím vysvětlit? popř neznáte nějaké kvalitní stránky kde by se to dalo doučit?

1) log1/81 9 je roven číslu... výsledek je -1/2 (nevím jak to vyřešit jinak než úvahou)

2) Množina všech relnálných čísel, pro která platí x2-8x 7 < 0 je rovna množině? Vypočítala jsem si kořeny rovnice 1 a 7 výsledek je (1,7) jak mě prosím ovlivňuje > 0 , < 0?

3) Počet všech reálných řešení rovnice... odmocnina (3x 34) = x - 2 je roven číslu: výsledek je 1... proč? nejdříve jsem začala počítat jako rovnici... pote jsem přes diskriminant vypočítala kořeny rovnice -3 a 10.. nevím jak dál a jestli to počítám dobře...

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

x®
hodnocení

0x
Povídejte se na přiložený obrázek.
Příklady k přijímacím zkouškám
Příklady k přijímacím zkouškám #2
Příklady k přijímacím zkouškám #3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]