Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Univerzita HK - FIM - obor informační manag

Od: rambic253 odpovědí: 1 změna:

Zdravím, chtěl jsem se zeptat zda tu někdo má zkušenosti s UHK FIM , konkrétně obor Informační management.

Chtěl jsem se zeptat na nějáké info ohledně oboru, hlavně jeho náročnost. Je studium velmi těžké?

Nenajde se tu někdo kdo tento obor studuje či studoval? , nemohu najít moc "recenzí" a žádné známosti na škole nemám..

Budu rád za každé info, díky

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

sunset*
hodnocení

0x

Ahoj, zkušenosti mám jen zprostředkované, doučoval jsem IT kamarádku, která tam chodila a pomáhal jsem jí s pracema.

Přišlo mi to celkem nepříliš náročné, ale je fakt, že já jsem architekturu IT, assembler a databáze studoval od mala, celý život mě to živí a tak jsem profesně poněkud zdeformovaný. Ale jako se vším - když tě to nebaví, tak ti to nepůjde.

Líbilo se mi, že vcelku se snažili učit aktuální informace, ono udržet se v novinkách jako učitel dá celkem práci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]