Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chtěl jsem se zeptat zda tu někdo má zkušenosti s UHK FIM , konkrétně obor Informační management.
Chtěl jsem se zeptat na nějáké info ohledně oboru, hlavně jeho náročnost. Je studium velmi těžké?
Nenajde se tu někdo kdo tento obor studuje či studoval? , nemohu najít moc "recenzí" a žádné známosti na škole nemám..
Budu rád za každé info, díky
Ahoj, zkušenosti mám jen zprostředkované, doučoval jsem IT kamarádku, která tam chodila a pomáhal jsem jí s pracema.
Přišlo mi to celkem nepříliš náročné, ale je fakt, že já jsem architekturu IT, assembler a databáze studoval od mala, celý život mě to živí a tak jsem profesně poněkud zdeformovaný. Ale jako se vším - když tě to nebaví, tak ti to nepůjde.
Líbilo se mi, že vcelku se snažili učit aktuální informace, ono udržet se v novinkách jako učitel dá celkem práci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.