Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, najde se někdo, kdo by mi pomohl vyřešit následující úkol? Za jakoukoli pomoc děkuji.Body: 25 - druhý úkolProjekt organizace společenské události je zadán kartotékou činností. Proveďte jeho časovou analýzu metodou CPM (tj. sestrojte síť, najděte kritickou cestu a vypočtěte časové rezervy všech činností). Činnost Doba realizace Předcházející činnosti A Zajištění sálu 2 hod. BB Tisk a rozeslání pozvánek 5 hod. _C Nákup sudu piva 3 hod. AD Vypújčení půllitrů 1 hod. CE Zajištění hudebníků 7 hod. _F Stěhování aparatury 1 hod. EG Vlastní oslava 5.hod D, F H Odvoz společensky unavených účastníků 1 hod. G I Zaplacení účtů a úklid sálu 2 hod. H Otázky:a) Počet hran, jejichž počátečním uzlem je počáteční uzel celé sítě, je: b) Hrana, jejíž koncový uzel je koncovým uzlem celé sítě, je: c) Počet kritických činností je: d) Počet činností, jejichž celková rezerva je větší než 0 je: e) Počet činností, jejichž nezávislá rezerva je větší než 0 je: f) Počet činností, jejichž volná rezerva je větší než 0 je: g) Počet činností, jejichž závislá rezerva je větší než 0 je:
2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
dejavu*
2x
Pokud dobře rozumím zápisu zadání, tj. "C Nákup sudu piva 3 hod. A" znamená činnost C je nákup sudu piva, trvá 3 hod. a závisí na dokončení činnosti A, pak kritická cesta je BACDGHI, trvá 19 hodin a činnosti E a F, které na ni neleží, mají tím pádem 3 hodiny rezervu.
a) 2 hrany do B a E
b) hrana HI
c) počet krit. činností je 7
ostatní body nevím, protože neznám definice celkové, volné a nezávislé rezervy, to už jsem líná někde hledat![:-D :-D]()
a) 2 hrany do B a E
b) hrana HI
c) počet krit. činností je 7
ostatní body nevím, protože neznám definice celkové, volné a nezávislé rezervy, to už jsem líná někde hledat
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]