Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potřebuju ještě vysvědčení z ZŠ?

Od: jdfa8778 odpovědí: 9 změna:

Chci se zeptat mám syna v druhým ročníku na SS a chci se zeptat jestli bych mohla vyhodit staré vysvědčení ze základní školy, lépe řečeno jestli jsou mi k ničemu když už studuje na střední škole?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

4x

Samozřejmě, že mohla vyhodit, ale není to škoda? Já mám schovaná vysvědčení i ze základky a to už je vlastně dokument z doby před půl stoletím. A docela se na ty krásné biče ráda podívám a dokonce se i vnoučatům pochlubím. Mám schované i dvě žákajdy z ekonomky (včetně nějaké té poznámky :D). Je to jedna eurodeska a nezabere to moc místa. Jinak bych si jména učitelů a profesorů asi už nepamatovala. Přimlouvám se - nevyhazujte je. *nevi*

qwert*
hodnocení

3x

Kluk SŠ z nějakého důvodu nedodělá a jak potom prokážete, že má aspoň základní vzdělání?

arecibo*

Prokazuje se vysvědčením z devátého ročníku školy. Tzn. pokud 1x propadl, tak z osmé třídy...

jdfa8778
hodnocení

Dobře takže bude stačit vysvědčení ze ZŠ jenom z devátého ročníku?

lidka*

Nechceme vám vnucovat náš názor, to v žádném případě. *stop*Určitě stačí vysvědčení z devátého ročníku. Navíc v této době, kdy se všechna důležitá data ukládají, asi by základní informaci v případě potřeby doložila i základní škola.

pepyk93*
hodnocení

2x

Souhlasím s paní Lidkou.Také mám schovaná vysvědčení ze základky.:)

Asi je to vzpomínka na ,,staré" časy...:D

Nevím proč byste je měl/a vyhazovat.Je to pár stránek papíru,ty přece tolik místa nezaberou,nebo snad ano? Neřeknu,kdyby to byla plná krabice,která by někde zabírala místo...

Nebo jsou to nepěkná vysvědčení a vy se na ně nechcete koukat? *smich*

A už vám nejsou k ničemu...;)

doplněno 31.12.09 20:58:

Je to ale vaše rozhodnutí...

jdfa8778
hodnocení

Prostě beru ZŠ jako ukončenou a proto si myslím že není potřeba to mít, tak proto se ptám jestli tyto vysvědčení budu potřebovat?

pepyk93*

Nikoliv,nebudeš už je potřebovat...;)

arecibo*
hodnocení

0x

Vyhazovat dokumenty s kulatým razítkem, čili veřejné listiny?*stop*

Doufám, že Váš syn je v něčem i po otci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]