Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak si dodělat maturitu v 53 letech

Od: jarmilamalova odpovědí: 2 změna:

Mám 53 let a vyučena jsem obor číšník - kuchař. Celý život jsem se snažila pomáhat dětem, manželovi a teď i vnoučatům. Včera jsem dodělala rekvalifikaci která mi obrátila život o 180°. Rozhodla jsem se že konečně začnu myslet na sebe. Chtěla bych si dodělat maturitu, někdo si bude myslet že v mém věku je to zbytečnost, ne myslím si že člověk by měl jít za svým cílem v každém věku. Prosím poradte bydlím v Ostravě. Děkuji předem za radu.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

2x

Jděte do toho. Jen jsem letmo přelétla odkaz, v Ostravě můžete mít za dva roky maturitu, mrkněte sem.

stredniskoly.cz/...

hodnocení

0x

Dobrý den,

rozhodně si maturitu dodělejte. Něco nového se naučit, na to není nikdy pozdě. Třeba se Vám to bude hodit i v zaměstnání. Ochota učit se nové věci je jenom plus. Budete koukat, jaké věci se dozvíte. Já se zrovna v 39 trápím s vejškou. O spoustě věcí přemýšlím jinak. Přeji ať se daří.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]