Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Změna střední školy bez podpisu rodičů?

Od: madagaskar odpovědí: 2 změna:

Ahoj, je nějak možno změnit střední školu bez podpisu rodičů? Jsem v prváku střední školy, obor nevzdládám a nebaví mě. Chtěl bych na jinou školu, vše je připraveno a domluveno. Ale rodiče mi papíry nechtějí podepsat.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, vůbec nemám dojem, že je vše domluveno a připraveno - očekával bych, že začnete u rodičů. Patrně nejste plnoletý a je-li na "papírech" kolonka pro podpis zákonného zástupce, tak to bude připraveno pro podpis rodičů. Takže, bylo by dobré se doma domluvit lépe a zjistit, proč tomu chtějí rodiče bránit. Myslíte, že Vám "papír" bez toho podpisu škola přijme? Zdravím!

iz*
hodnocení

1x

Proč a jak (na základě čeho) sis vybral původní školu?

Proč obor nezvládáš, co´s udělal pro zlepšení situace

a jak je možné, že tě nebaví obor, který sis sám vybral?

Dokážeš-li pravdivě a rozumně na tyto otázky odpovědět, budeš na dobré cestě vysvětlit situaci i svým rodičům. (Mně by jako zdůvodnění nestačilo, že něco nezvládáš, nebo že tě něco nebaví. Chtěla bych slyšet rozumné argumenty.)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]