Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přípravné kurzy na střední

Od: kristyn odpovědí: 2 změna:

Ahoj, já vím , že je to asi takové hloupé sem psát , ale zkrátka příští rok by jsem měla dělat přijímací zkoušky na gymnázium,či střední školu.Také bych tedy chtěla chodit na přípravné kurzy,jenže jsem spíše stydlivého charakteru atd. , tak jesli by se tu někdo nenašel , kdo by měl zájem třeba chodit semnou a že by jsme se seznámili a psali si atd.? :) ( konkrétněji člověk/ 13-15 , a Praha)Předem moc děkuji když se někdo ozve:O, :111.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

3x

Seznamku tu nemáme.

Jestli se chceš dostat na střední školu,

zapracuj na češtině!

Představ si přípravné kurzy jako určitý způsob "otužování" a jako příležitost k seznámení s lidmi, kteří s tebou mají společný minimálně jeden zájem. Uvědom si, že všichni budou ve stejné situaci: Všichni se chtějí co nejlépe připravit na přijímací zkoušky, všichni budou mít trochu trému, trochu obavy, ale všichni také budou zvědaví na středoškolské učitele (kurzy jsou dobrá příležitost seznámit se s jinými způsoby práce a hodnocení).

Přihlásíš-li se na kurz pořádaný školou, na niž by ses chtěla dostat, poznáš v předstihu budoucí učitele i spolužáky ...

mot
hodnocení

0x
Nekazte si mladi studiem kvuli studiu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]