Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Překlad krátkého textu z AJ

Od: hanher* odpovědí: 3 změna:

Hezký večer,

já, jakožto němčinář potřebuji pomoct s překladem tohoto mailu z angličtiny do češtiny, google mi to přeloží nesrozumytelně.

Poradí mi někdo?

Předem děkuji

Hello! I got your message on our facebook page. Can you send the pictures that you have to me here so I can access them. Also, please let me know which country you are located in as well as any information about where you received the products from that you can provide.
Aside from the appearance in there any other reason for you to suspect that these are not produced by ...?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Ahoj, dostal jsem tvůj vzkaz z facebooku. Můžeš mi poslat obrázky,které máš, sem, abych si je mohl stáhnout? Také mi prosím napiš, v které zemi podnikáš a také informace o tom, odkud máš ty produkty, které nabízíš. Kromě vzhledu máš i jiný důvod, proč pochybuješ, že nejsou vyrobeny (kým, kde)...?

hanher*
hodnocení

Super, moc děkuji za pomoc.

ctenar*

... v které zemi se nacházíš ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]