Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik let se studuje SŠ učitel?

Od: sofie456789 odpovědí: 3 změna:
Ahoj, dobrý večer,
Rychle si potřebuju něco osobního vypočítat a k výsledku dojdu jedině tak, že zjistím, jak dlouho se studuje obor středoškolský učitel? Prosím, potřebuji rychlou odpověď, a hlavně aby byla správná :-D jakmile to budu vědět, dojdu k výsledku, jehož výpočty mi trvají už asi půl hodiny... :)
děkuji za rychlé odpovědi,
SOFIE

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

2x

ZŠ,gympl,pak VŠ 5 let.A múže učit.

sofie456789
hodnocení

Díky, přesně tohle jsem potřebovala ;) Výsledek mám! Hurá! :) a mám z toho mnohem větší radost než kdybych dělala příklad do školy.. :).

host*
hodnocení

0x

Je to dané zákonem č. 563/2004 Sb., §9, je zbytečné z textu citovat, přečtete si to sama, například na msmt.cz/... a budete mít ověřené informace a ne zprostředkované tím, že bych vám to citoval. Tak?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]