Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
ve škole se učím španělsky a hrozně mě to baví. Chtěl bych se zdokonalovat i mimo školu a slyšel jsem, že je dobré koukat na filmy Akorá nevím, jak je to nejlepší, abych se to co nejlíp naučil. V češtině s španělskými titulky, ve španělštině s českými titulky a nebo španělsky i se španělskými titulky?
Předem děkuji za vaše rady,
fajtik14
Španělsky bez titulek :D Ne, já jsem se anglicky učila tím způsobem, že jsem nejdřív sledovala filmy v angličtině s českýma, to asi tak když mi bylo 14, 15, pak jsem narazila na pár seriálů s anglickýma a ty mě nebavilo číst, tak jsem při práci do školy víceméně jenom poslouchala a díky tomu jsem se naučila spoustu frází, které zjednodušují život, když se zautomatizují. A jinak to evidentně takto funguje, jsem na vysoké na angličtině Tak přeju hodně úspěchů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.