Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Škola a její vyjímky

Od: itis30* odpovědí: 12 změna:

Dobrý den tato otázka se týký lidí co ve škole zažívají nudu a už možná víte že se vás chci zeptat co mám ve škole dělat když se nudím ale aby si učitel myslel žs poslouchám potřebuji rychlou odpovět zítra je totiž škola tak prosím pište A DĚKUJI ZA VŠECHNY RADY!

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

No, možná by bylo dobré se ve škole třeba učit. Ve Vašem případě konkrétně češtinu. :-D

itis30*
hodnocení

Sory já jsem disgrafik a disortografik

to je mi pěkná výmluva. To vám ale nebrání učit se pravopis.

Brání. Možná ne učit se, ale naučit se.

iz*

Nebrání. Dysgrafie a dysortografie ztěžuje učení pravopisu, ale neznemožňuje je.

Obě poruchy učení se projevují specifickými chybami,

v projevu tazatelky je však nevidím.

Dysgrafici/dysortografici, které jsem učila,

se snažili s problémem "poprat", nevymlouvali se na něj ...

No, úplně striktně vzato, když ztěžuje, tak vlastně brání, ne? :) (Více či méně "úspěšně".)

To je ovšem slovíčkaření. Na druhé straně, ač nejsem speciální pedagog, i tak jsem se pozastavil nad tím, že se na disortografii vymlouvá někdo, kdo má v příspěvku vlastně jen jednu gramatickou chybu v nadpise, a to takovou, která je relativně rozšířené a její "tvůrci" jsou přesvědčeni, že píší srpávně.

Provda, vidím tam i naprostý nedostatek interpunkce a dva tři překlepy(?)

doplněno 22.05.15 10:55:

pardon, na dysortografii

itis30*
hodnocení

Já se učím chodím na gympl, ale hodiny matiky s učitelem kterej sedí pije si kafíčko a mlčí tak ty fak rychlý nejsou a ani povídat si nemůžem protože kdo cekne jde k ředitelovy tak co mám dělat hmmm ,?

iz*
hodnocení

2x

Věnuj se tomu, čemu se ve škole máš věnovat:

sleduj výklad, plň zadané úkoly, ...

a budeš se divit, jak rychle ti budou hodiny utíkat.

joudic*
hodnocení

0x

treba opakovat si pravopis *smich* (výjimka), jinak nevim, si maluj..

buss
hodnocení

0x

Sekni se marod když je škola zbytečná ztráta času..

klera*
hodnocení

0x

Jestli se nudíš, protože je pro tebe látka moc jednoduchá, tak je nejlepší přemýšlet do toho ještě nad něčím vlastním (protože k tomu nic nepotřebuješ...jenom vlastní mozek). Třeba řešení k nějakému problému, vymýšlení příběhu, představování si učitele v nějaké vtipné situaci (ale pozor! nesmí to být na tobě poznat).

qt
hodnocení

0x

1) Do školy nechodit a dělat něco užitečnějšího doma

2) Do školy chodit a učit se tam svoje věci bez ohledu na to, co probíráte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma dysortografie

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]