Nejste přihlášen/a.
Chtěla bych se zeptat : jak by znela konstrukce tohoto trojúhelníku : a=6cm , b=7cm , c=8cm
nemusíš do mě rejpat... do 9... no a co jako matika mi nejde... sorry no... ono lidi se nesoudi podle toho jesi maji z matiky za jedna... nestalo se mi moc stastnych veci... nemela jsem myslenky na to se srotit matiku ...
jana,
... nemyslím si, že by si kdokoliv - v této poradně - o Tobě myslel, že jsi hloupá, ... ale jsem přesvědčený, že se svým okolím ( patrně ze své pohodlnosti a také nesoustředěnosti ) dovedeš skutečně "velice dobře laškovat".
To usuzuji z toho, že, i v těch Tvých několika krátkých projevech v tomto vlákně, napíšeš hodně slov ( i cizích ) úplně správně, ... ale na druhé straně ( na deváťáka ) děláš nepřehlédnutelné "překlepy".
No a pokud Tě na to - kdokoliv a jakkoliv - upozorní, pak je to nejenom k poděkování, ale především k zamyšlení, ... aby ses více soustředila na to, co právě děláš, ... čímž narážím na tu skutečně jednoduchou úlohu z geometrie.
Nechci Tě nijak poučovat, ... ale - i v té Tvé situaci ( jak sama píšeš ) - je potřeba se s problémy umět "poprat" ( nebo se alespoň snažit problém ... nějak vyřešit ), protože budeš-li se stále spoléhat jen na své okolí ( navíc s "křiklavými" písemnými projevy ), pak se ... zcela určitě ... v jednání někoho ( kdo pozná Tvá "slabší místa ve Tvém jednání" ) staneš pouhou loutkou, ... které nehrozí nic jiného, než zneužití ve prospěch toho, kdo Tě bude chtít "využít" ... a to pouze pro své zájmy ( bez ohledu na zájmy Tvoje ). A věř, že takových lidí ( i kolem Tebe ) chodí velmi mnoho, ... přesněji, ...víc, než vůbec sama tušíš.
... držím palce a přeji jen úspěchy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.