Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

VŠ bez přijímaček, kam?

Od: ald odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, abych to upřesnila, neučím se úplně špatně, ale většinou mě při nejaké vetší zkoušce přemůžou nervy. Za čtyři roky nejhorší průměr mam 2,00, což neni nejhorší,ale na průměr mě nikam nevezmou. Sama nevim, kam bych chtěla, láká mě ekonomie nebo studium biologie. Nevíte, kam se bere bez přijímaček, na ekonomku, v Praze? Vysokých je tolik, že se vůbec neorientuji. Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

1x

Bez přijímače berou tam, kam se nehlásí moc zájemců. Ale i tak vyžadují určitý průměr... A ekonomické obory jsou asi zahlcené uchazeči. A slečno, pamatujte si, jestli nezvládnete přijímací zkoušky na vysokou školu, jak budete pak zvládat jednotlivé zkoušky? Toto nechápu.

klarav
hodnocení

0x

Ekonomické obory jsou přehlcené, takže bych volila spíš tu biologii. Je sice asi jasné, že špatně snášíš psychické vypětí, ale tak zkus kouknout, jestli někde berou bez přijímaček, ale určitě si vyzkoušej i přijímačky, nebudeš toho litovat. Bude to pro tebe i trénink na další zkoušky :)

asd1
hodnocení

0x

Pokud nezvládneš přijímačky, tak těžko zvládněš zkoušky = přijímačky ano, budou dobré minimálně jako trénink. Přihlaš se na víc škol a třeba něco projde...

Jinak VŠ je zbytečně moc, to by mělo zvládnout max. 10% populace. Pokud projde víc tak to znamená pokles kvality a celkový úpadek vysokých škol...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]