Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Text sms

Od: treska odpovědí: 1 změna:
Hello all. This is not homework or something similar to it. I have already sent this message to my teacher but I am curious to know how many mistakes I did. How would your rate my messages which were written in a hurry. I didn´t have much time to think about correctness. Sometimes I feel my English is horrible so I would prefer to hear an opinion of somebody who teaches English. Thank you!Hello. Ok. I know you can´t really know how you will feel tomorrow let alone know it for Friday. But do you think you are more likely to come to teach me on Friday or not? I am asking because of that exam.I haven´t decided to sign up yet as I feel I should try it once before making the final decision. The deadline for signing in is next Monday I think. Do you think it would be possible to ask your boyfriend to have one hour with me on Friday if you weren´table to teach me this day? 45 minutes would be enough.Later she replied and I answered...Big thank you to you and your boyfriend! If you have been ok by Friday I will have a "classic" lesson with you. If your dry cough doesn´t allow you to teach me I will do the mock test with your boyfriend on Friday at 7pm.P.S. - Toto jsem uz zkousel davat na jeden web, ale zjistil jsem, ze tam neodpovidaji na vetsinu dotazu - proto ten uvod v Anglictine. Pokud vas mohu poprosit - mohli by jste zkontrolovat i ten?Jen jestli tam neni nejaka hrubice + zda to ma nejakou uroven - slo o sms. Diky moc!

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

treska
hodnocení

To je guláš. Když jsem to psal tak jsem to měl roztříděné do odstavců a pěkně podtrhané a tučné...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]