Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

NJ-didaktický test -Help me

Od: sc4* odpovědí: 1 změna:

Ahoj

Dneska jsem se díval na svůj email a zjistil jsem , že mi chybí 1 bod do dodělaní maturity z NJ-didaktického testu.

Potřeboval bych poradit s pár otázkama , u kterých si nejsem jistej a možná bych na nich mohl nahrát nějaké body. Bohužel škola mi neposlala ten Výpis z přihlášky , kde je napsanej autentizační kod VPŽ, takže nevidím , co jsem si přesně zaškrtnul .

Mám ještě nárok si podat odvolání? A jestli ano , jak to mám udělat?

6. část

Alle Kleinkinder erhalten an der Kasse ein Geschenk. ( Já jsem dal , že to je pravda) - podle toho NE , statnimaturita-nemcina.cz/...

[img] imageupload.co.uk/...

7 . ČÁST

Tohle jsem odpověděl já . Tohle asi má být
40. D) C

42. D A

43. C B

A poslední otázka :

55 A) haben B) sind C) wurden - Já tam doplnil sind - Myslíte , že to je správně? mohli by to uznat?

schon zahlreiche
Reportagen über Michael geschrieben

Sie waren 15 Jahre (58) _________ USA. Já tam doplnil die - Myslíte , že to je správně? mohli by to uznat?
58 A) in der B) in den C) in die

(59) _________ er Já tam doplnil musste - Myslíte , že to je správně? mohli by to uznat?
Auslandskorrespondent werden und so begann er später in Deutschland sein JournalistikStudium.
59 A) wollte B) musste C) durfte

doplněno 17.05.15 14:29:

[url=https://www.imageupload.co.uk/image/ZQU7][img] imageupload.co.uk/...

[url=https://www.imageupload.co.uk/image/ZQUF][img] imageupload.co.uk/...

doplněno 17.05.15 14:31:

OMLOUVÁM SE ale tne upload ty kody tu nefungují . ted už by to mělo být OK.

imageupload.co.uk/...

imageupload.co.uk/...

doplněno 17.05.15 14:33:

Tady je 6 část :

imageupload.co.uk/...

imageupload.co.uk/...

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

1x

Takhle se v tom těžko orientuje.

Pro vložení odkazu označte text, klikněte v editoru na 5. ikonku zleva

a odkaz vložte do následného okénka.

Didaktický test 2015 (formát PDF, 452 kB)

Výsledky testu

Obrázky ve formátu JPG můžete vkládat přímo sem, použijte odkazy pod editorem (ke každé otázce nebo reakci můžete vložit až tři obrázky). Nepoužívejte značky img ani jiné.

K testu:

Dárek dostanou děti do 10 let, které Legoland navštíví v den narozenin a předloží dětský průkaz (stojí to v posledním rámečku vpravo na straně 11) – viz obrázek níže.

(Kleinkinder – většinou se míní děti v předškolním věku.)

40 – C; 42 – A; 43 – B

55 – A: haben ... geschrieben (většina německých sloves má v perfektu pomocné sloveso haben)

58 – B: in den (die USA – název je v množném čísle; být kde → 3. pád; 4. p. např. ve spojení s fahren – jet kam)

59 – A: wollte (od dětství se chtěl se stát zahraničním korepondentem)

———

Obávám se, že Vám z těchto odpovědí neuznají nic.

NJ-didaktický test -Help me

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]