Nejste přihlášen/a.
Nejdřív by bylo dobré si ujasnit, jaké možnosti máš ve svém okolí, pokud tedy jsi tímto nějak limitovaná a nechceš dojíždět na intr bůhvíkolik kilometrů daleko.
Pak asi také, jestli chceš maturitu, výuční list, nebo dokonce víc. Pokud máš jedničky a dvojky (a jednu trojku) a mnoho dys, jsi buď docela inteligentní (či se s tebou dobře pracovalo a dys jsou napraveny), nebo chodíš na lehkou školu. Myslím tedy, že maturitu bys zvládnout měla, i když tvrdíš, že ti učení dělá problémy. Ale i výuční list v oboru, který tě zajímá a baví, je dnes víc než maturita (ale co si budeme nalhávat, ta se také hodí, člověk nikdy neví, co bude za x let).
Pokud jsou tvé záliby typu "celkem mě baví to a to" a není to jako u mne (nikdy mi nic pořádně nešlo, až když jsem se začala učit angličtinu, tak "jsem se našla"), tak je celkem jedno, co tě baví. Tvé záliby jsou rozličného směru, nevypovídají nic o tom, že bys tíhla k nějakému oboru. Možná nebudeš technicky zaměřená, ale to není plno holek.
Takže doporučuji projít školy, na které bys eventuelně chtěla jít, pohovořit s výchovným poradcem ve škole o svých výsledcích (řekne ti víc o možných budoucích zaměstnáních), a pak přemýšlej, rozvažuj. Nespěchej na rozhodnutí, ono se něco vyloupne. Abys pak neměla každé dva měsíce jiné "vysněné" zaměření
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.