Nejste přihlášen/a.
Dobrý den chtěla bapych se zeptat jak mám říct rodičům perspektivně mamce že jsem dostala 5 z Aj ale opravila jsem si ji na 1 což je fajn ale jelikož je každá známka jinak ,,nazvaná " a Mamka mi to nebude věřit
tak co bych ji. Měla říct.?
Proč používat cizí slova a ještě špatně, když mateřština je tak krásná? Jednou pětka, jindy jednička já nevím z čeho se stále dělá věda, maminka je vševědoucí, ona zná jen 1-1-1-1 a 1s hvězdičkou?
doplněno 12.05.15 21:12:Julinko a ví maminka, že v dnešní době můžeš i s VŠ a znalostí jazyků být vděčná za místo uklízečky? Každopádně se uč, vzdělání je důležité ale jedna vlaštovka jaro nedělá a jedna pětka nic neznamená.
Pokud si nevymýšlíš v jiných situacích, tj. pokud Ti mamka může důvěřovat, tak proč by Ti neměla věřit?
Máte elektronickou žákovku? Tam se to eviduje - takže věřit bude muset...
A jestli nemáte nebo neumíte použít, může se matka přesvědčit telefonicky u paní učitelky... stačí jí to vysvětlit.
doplněno 12.05.15 17:10:Syn má obé, proto se ptám. Přestože má elektronickou žákovku, chce po nich učitelka podepsané testy od rodičů, abychom viděli ty jeho chyby... Pokud má opraveno "dodatečným vyvoláním", které učitelka nestihla zapsat do žákovky nebo PC, syn to hlásí ihned při předání písemky. Ověřuji dodatečně na PC nebo osobně u učitelky... Ale my máme poslední rok celkem pravidelné "potíže",...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.