Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak říct rodičům o 5 z Aj.?

Od: julca* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den chtěla bapych se zeptat jak mám říct rodičům perspektivně mamce že jsem dostala 5 z Aj ale opravila jsem si ji na 1 :) což je fajn ale jelikož je každá známka jinak ,,nazvaná " a Mamka mi to nebude věřit :( tak co bych ji. Měla říct.?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

1x

Proč používat cizí slova a ještě špatně, když mateřština je tak krásná? Jednou pětka, jindy jednička já nevím z čeho se stále dělá věda, maminka je vševědoucí, ona zná jen 1-1-1-1 a 1s hvězdičkou?

doplněno 12.05.15 21:12:

Julinko a ví maminka, že v dnešní době můžeš i s VŠ a znalostí jazyků být vděčná za místo uklízečky? Každopádně se uč, vzdělání je důležité ale jedna vlaštovka jaro nedělá a jedna pětka nic neznamená.

julca*
hodnocení

Tady je pro ni důležité že ona chce pro mě to nejlepší abych neskončila jako uklízečka..

To samozřejmě chápu ale já se všechno učím sama a to je pro mě i něco těší ,,ano zná,, sami jedničky bohužel se ucim šrotim ale tentokrát mi to nevyšlo ale opravila jsem to hned takže..

siska5*
hodnocení

0x
Neboj se jí říct o 5 ..řekni tu 5 ale na to hned řekni ze sis ji opravila na 1 mydlim že tvoji mamku to potěší že sis to hned opravila
julca*
hodnocení

A nebude si myslet že si vymýšlím.?

Pokud si nevymýšlíš v jiných situacích, tj. pokud Ti mamka může důvěřovat, tak proč by Ti neměla věřit?

julca*
hodnocení

Já ji vůbec nelžu hned přiznám barvu a je všechno OK ale u školy ne

hodnocení

0x

Máte elektronickou žákovku? Tam se to eviduje - takže věřit bude muset...

A jestli nemáte nebo neumíte použít, může se matka přesvědčit telefonicky u paní učitelky... stačí jí to vysvětlit.

doplněno 12.05.15 17:10:

Syn má obé, proto se ptám. Přestože má elektronickou žákovku, chce po nich učitelka podepsané testy od rodičů, abychom viděli ty jeho chyby... Pokud má opraveno "dodatečným vyvoláním", které učitelka nestihla zapsat do žákovky nebo PC, syn to hlásí ihned při předání písemky. Ověřuji dodatečně na PC nebo osobně u učitelky... Ale my máme poslední rok celkem pravidelné "potíže",...

julca*
hodnocení

Máme normální žákovskou do které si píšeme mi sami a vyučující si napíše známku a je to.Rodiče už jenom podepisují..

ddd
12.05.15 17:07
hodnocení

0x

:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]