Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, rozsah se hodnotí podle tzv. oddílu IA zpracování zadání/obah
1-žák dodržel požadovanou charakteristiku textu- 0-3 body
2-žák jasně a srozumitelně zmínil všechny body zadání- 0-3 body
3-Žák napsal text o požadované délce- 0-3 body--------- u delší i kratší práce jsou tři intervaly u delší... Vás zajímá pouze delší pokud napíšete text o délce 151-180 slov máze za délku 2 body, pokud o délce 181- 210 slov- máte 1 bod... 210 a více nula bodů...
pokud za první bod dostanete 3 body, za srozumitelné zmínění bodů 3 body a za rozsah, který se řadí do tzv. druhé intervalu (181-210) máte 1 bod---
to je 3 3 1=7/3-> 2,333> máte 2 body za oddělení IA
u kratší je to interval 71-80, 81-90, 91-20... Takže i u kratší dostanete za třetí část hodnocení 1 bod...
Dobrý večer,
já taky dnes psala Aj. Ale zjistila jsem že jsem u toho druhého kratšího zadání, byl to e-mail kámošovi, zapomněla napsat odstavce, Mám nadpis, vynechaný řádek, pak text, zvlášť na řádku rozloučení, pod tím podpis
Děkuji za vyjádření
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.