Nejste přihlášen/a.
Ahoj, zítra budu mít narozeniny a tak jsem se rozhodla, že děckám ve tříbě dám oplatky ...
(žádní moji kamarádi to nejsou, ale oni mi taky něco dali takže tak ... a navíc se tak u nás ještě dávají nějaké věci)
No a učitelům jsem koupila malé čokoládky ... (Milku tu mini bonboniéru) no ale naše třídní učitelka má bezlepkovou dietu. Myslíte že to může? Uá fakt nevím ... A dneska už bych ani na nic nepřišla, vlastně nikdy ...
Pokud je má otázka blbá ani neodpovídejte a ušetřte si čas ... ale byla bych vděčná alespoň za jednu dobrou odpověď
Klára
Já si myslím že na obalu je napsáno : "může obsahovat stopy pšenice"takže by to asi vadilo.
Koukni sem ja tady složení a přečti si to : zdravapotravina.cz/...
Ono hodně záleží na tom, proč má bezlepkovou dietu. Jsou tací, kteří si nevezmou nic, pokud tam může být byť jen stopové množství lepku (což myslím v čokoládách bývá), a mnoho lidí takové věci může. Existuje totiž, snad to říkám správně, nesnášenlivost lepku a alergie na lepek.
Nabídla bych paní učitelce, a pokud by odmítla ze zdravotních důvodů, přinesla bych jí po škole třeba malou kytičku natrhanou venku. Nebo můžeš ráno koupit bonbóny (Bon Pari jsou snad "nezávadné", gumové by taky měly být v pohodě)...?
Je sice hezké, že něco nabídneš, ale moc to neřeš - on mnohdy stačí ten pocit, že se dítě chtělo o narozeninách podělit, o tu čokoládu ve skutečnosti nejde
Dej, co chceš, pokud na to máš a pokud to chceš dát. Mě ale zamrazilo z jedné věty:
Žádní moji kamarádi to nejsou, ale oni mi také něco dali, takže tak...
1/ Nechápu, jak můžeš chodit s ostatními do jedné třídy a současně to nejsou žádní Tvoji kamarádi. Právě ve třídě se formuje kamarádství největší. Já mám svoji Hanču za kamarádku asi od 3. třídy a dneska je nám 60. Rozumíme si stejně, jako tehdy. Jen problémy řešíme kapánek jiné!
Pokud tedy koukáš na lidi ve třídě stejně, jako třeba na frontu v Zelenině, nedávala bych nic. Proč? Přátelství jim vyjádřit nechceš, Tvoji kamarádi to nejsou, jak píšeš, tak na co jim něco dávat? Abys nevybočila z řady, abys byla jedna z ovcí, aby Tě nepomluvili? Než dát proto, že MUSÍM A OSTATNÍ DALI TAKY, to raději nic.
Dávám někomu něco pro to, že ho mám ráda, záleží mi na něm. A ne proto, že to dělají ostatní. Asi ses vrátila do dob, kdy se taky povinně jásalo...Kup si mávátko, ještě to stihneš!
Nedávej nic, já bych od Tebe žádnou oplatku z donucení stejně ani nechtěla, když mě nebereš, jako svou kamarádku. Vzpomínám na doby, kdy třída opravdu dokázala držet pohromadě a byla to parta, jak má být. Ale doby se asi mění...Je to škoda. Když už ani ve třídě nekvete kamarádství, tak kde, proboha, je? Jaga.
A pročpak bych jim já, měla vyjít vztříc a brát je za kamarády, když od nich denodenně slyším jen posměchy, pomluvy a urážky ... V jedné jediné větě o mě jsou minimálně 3 slova, z kterých by také zamrazilo ... Neříkám že jsou všichni stejní, ale převážná většina neumí nic jiného, než se mi pořádně vysmát Klára.
doplněno 05.05.15 18:36:A ještě i přesto, že mě oni nemají rádi, nadávají mi aj. tak ještě škemraly, abych jim těch oplatek zbylých dala víc! Řečeno mou babičkou to jsou vyžírky, které se dokáží bavit jen když jim něco dáš.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.