Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trpný,činný rod

Od: tereza20* odpovědí: 5 změna:

Prosím o pomo s překladem :)

1.V Čr se nejvíce pěstují jablka.

2.Silnice byla opravena v roce 2011

3.Budova nemocnice se postavila před 10 lety.

4.Opravili novou křižovatku.

5.V divadle hráli tuto hru od loňska.

6.Dick Francis napsal svou poslední knihu před 10 lety.

doplněno 05.05.15 20:06:

Z češtiny do angličtiny

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Terezo, úkoly za nikoho neděláme (takhle to tu nefunguje).

Přelož věty sama a někdo ti je (bude-li potřeba) opraví.

Ještě drobnost: Nejsme jasnovidci, nevíme ani do kterého jazyka překlad potřebuješ...

tereza20*
hodnocení

Mám je přeložené,ale nejsem si jistá jestli správně! Tak jsem chtěla jen kontrolu! :)

audinos*
hodnocení

1x

Jste tu nová. Napřed napište svou verzi, my ji opravíme, příp. poradíme. Nemůžeme udělat úkol za vás.

doplněno 04.05.15 19:15:

Slova jako "divadlo, silnice" apod. byste mohla do vět snad doplnit sama.

tereza20*
hodnocení

Slova jako divadlo,silnice a křižovatka vím :) Pouze potřebuji napsat překlad abych si to mohla zkontrolovat ;) Úkol mám hotový,ale nejsem si jistá jestli je to správně,tak jsem chtěla vědět jestli je to dobře :) Neměla jsem čas na to to tady vypisovat jak to mám napsané já :) Měla jsem na to ani né 5 minut !

audinos*

Terezo, Vy nemáte čas. A my ho mít máme? :) Vy jste studentka a chcete poradit, přece :)

doplněno 06.05.15 06:24: Pokud chcete kontrolu, dodejte svou verzi. Kontroly my rádi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]