Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dopisování po limitu... důvod k vyloučení?

Od: maturita odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, dnes jsem psal maturitu z matematiky, a když učitelka řekla odložte pera a začala obcházet třídu a vybírat záznamové archy, tak se ke mě dostala jako k poslednímu a když ke mě přišla, já jsem prováděl ještě poslední přepis z testového sešitu do záznamového archu (křížkoval jsem poslední dvě odpovědi). Učitelka mi řekla, že jsem měl odložit pero, ale to bylo vše, písemku si vzala bez jakýchkoliv dalších komentářů.

A moje otázka zní, je tady toto důvod k tomu abych byl od zkoušky vyloučen? A pokud ano, musí mi to, že jsem vyloučen byl oznámit, nebo si může jednoduše sednout a zakřížkovat kolonku "Vyloučen" bez toho, aby mi to řekla? Děkuji mnohokrát :)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dúvod by to být mohl, ale říci by ti to měla, Ovšem, jak píšu "mohkl" a "měla", nikoli "je" a "musí"

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]