Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřeboval bych prosím poradit jak mám napsat příklad z dobré praxe. Konkrétně, že mám třeba sportovní klub, nebo tým, jeho financování, akce, programy atd. Já pořád nechápu jakým stylem to napsat. Co to je ten příklad z dobré praxe? Mohu vás poprosit jen o takové pošťouchnutí? Moc děkuji M.
Dobrý den, rozumím zadání tak, že si máte najít konkrétní např. klub, který je úspěšný a v praxi to dělá dobře. Potom by to byl příklad (vzor) klubu, který to skutečně v praxi umí.
Zdravím!
Dobrou praxí jsou závody pro mládež. Děti si zasoutěží a klub osloví ty nejlepší, jestli by nechtěli u klubových ternérů terénovat.
Pokud se jedná o sloh, tak bych se zmínila o cenách pro vítěze i o nějakém slavnějším sportovci, který přijede malé závodníky podpořit a předávat jim ceny. K takovýmto nejběžnějším závodům patří mládežnické přespolní běhy a v zimě párkové závody na lyžích.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.