Nejste přihlášen/a.
Ahoj
Minulej rok sem mel jit maturovat. ale bohuzel sem dostal 5 z matiky . takze sem musel v srpnu delat reparát z matiky ten sem udělal . a v září sem sel na jinou skolu delat pisemnou část.
Jednu zkoušku sem neudelal. mno a ted v kvetnu bude zas maturita tedy muj 2POKUS? kdyz bych to neudelal budu mit v září 3 POKUS nebo ne?
mno a já ted chodim do práce a sem v ni teprve asi měsíc něco . nevim jestli mi dovoli dovolenou na ty ústní . takže to nejspis propadne a delal bych je až v září.
MĚ JDE O TO BUDU MÍT TEN 3 POKUS NEBO TOHLE UŽ JE MUJ POSLEDNÍ dík
A maturitní zkoušku z českého jazyka a literatury jsi udělal? Ptám se, protože píšeš s prominutím jak prase.
Ale nyní k dotazu: pokud zkoušku neuděláš, máš možnost ještě v září, ale být tebou, tak se v práci zeptám, jestli bych volno na maturitní zkoušku nedostal. Věřím tomu, že budou vstřícní a volno ti dají. Zaměstnavatel potřebuje vzdělané lidi.
Myslím, že zaměstnavateli je jedno, jestli dotyčný pracovník najednou bude mít v ruce maturitní vysvědčení, nebo zůstane bez něj - papírem se u pracovníka schopnosti ani znalosti nezvýší. Vzdělanost v popisovaném případu mi spíš přijde jako loterie, zda si dotyčný vytáhne otázku kterou náhodou zná, nebo to bude něco z otázek ostatních. Ale je třeba zručný nebo má jiné klady proč ho zaměstnavatel bude chtít. Však to jistě znáte ze života - je mladý, perspektivní, umí se usmívat, nástupní platy také nejsou tak vysoké - tak je žádaný, znalosti - no když něco umí ... A když tento člověk bude věty začínat "mno" tak určitě zapůsobí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.