Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit otravování?

Od: vas99* odpovědí: 4 změna:

Můj spolužák mě pořád otravuje. Když mu řeknu, ať toho nechá, vůbec mě neposlouchá a když si ho zkusím nevšímat, tak si vymyslí nový způsob otravování, který se nedá zpočátku ignorovat. Dokonce mi i začal krást věci a pak je někam schovává. Poraďte mi prosím, co s tím mám dělat.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, jste děvče nebo chlapec? Pokud jste děvče, tak Vám zřejmě spolužák dává najevo svůj zájem o Vás - prostě se mu líbíte a neví, jak to jinak vyjádřit. Pokud jste chlapec, tak si to vyřiďte jako muži (dejte mu "po čuni"). Zdravím!

doplněno 28.04.15 18:48:

lidus - já jsem zase jako malý, cituplný chlapeček tahal holčičky za vlásky. Ale, později už ne .

lidus*

Přesně tak, můj spolužák to přivedl k dokonalosti, podtrhl mi několikrát židli až se mu povedlo, že jsem zkončila v nemocnici a on mě poctivě chodil denně navštěvovat tři týdny, jeho otec byl na tom oddělení primářem. Dodnes na to na srazech se ZŠ vzpomínáme. Hezký den.

andri*
hodnocení

0x
Pomuze ignorace.Az se zacne chovat normalne tak se s nim bavte.Kdyz reagujete na Jeho opicky bavi ho to.

hodnocení

0x

Zdravím. Nejsem zastáncem násilí, ale možná by v tomto případě pomohl naprosto nečekaný pohlavek. Třeba by mu docvaklo, že nemá otravovat lidi. A nebo mu zkuste řekněte, ať na sebe upozorňuje jiným, vhodnějším způsobem, že pak si ho možná i všimnete...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]