Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaky jazyk si mam na škole vybrat?

Od: nekla odpovědí: 5 změna:
Ahoj
Vzali mě na školu a mam si k angličtině vybrat ještě jeden jazyk francouzštinu,ruštinu nebo španělštinu..
Nejvíc se mi libi francouzština ale pry je to strašně těžké a moc se to nevyužije tak prosim o radu podle vašich názoru nebo zkušenosti co si teda vybrat dekuju :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tombomino
hodnocení

0x

němčina - práce v evropě

francouzština - pouze Francie

španělština, - USA, celá jižní Amerika, jižní evropa - doporučuji

nejaka
hodnocení

A ruština?
repe

Ruština také není špatná, domluvíte se s ní klidně i v SAE.

hodnocení

0x

Vybrala bych si ruštinu. Je to slovanský jazyk hodně podobný češtině a bude se Ti dobře učit.

Vnuk při nástupu na SŠ měl povinnou angličtinu. Mohl si vybrat povinný druhý jazyk, ruštinu nebo němčinu. Vybral si ruštinu. Těch zájemců bylo ale jenom pár, takže to nakonec stejně sklouzlo do němčiny. Hlavně, že si mohli vybrat! *ee*

Angličtina s němčinou se mu strašně pletou, motá se v tom, přehazuje slova z jazyka do jazyka. Ta ruština pro Čecha je taková schůdnější. A už dávno není pravda to, co bylo po roce 1989 - že ruština byla najednou zavrhována. Její uplatnění opravdu je a je dost široké. Kdo ruštinu dobře ovládá, může toho využít. Byla bych pro ruštinu. Jaga.

fredegar*
hodnocení

0x

Já bych si vybral španělštinu. Je to románský jazyk jako francouzština, ale je mnohem jednodušší. No a taky jí mluví skoro celá Jižní Amerika.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]