Nejste přihlášen/a.
Ahoj tady. Chtěl bych vám napsat, že jsem se dostal na osmileté gymnázium.
Pomohli jste mi řešit příklady a kontrolovali, tak vám chci poděkovat a rozdělit se o radost. Matiku jsem udělal na 47 bodů z 50, ale češtinu jsem zvrtal 38 z 50 bodů. Ahoj Filda
Gratuluji!
Oceňuji, že ses vrátil poděkovat,
to se tu moc často nestává.
Přijetí na osmileté gymnázium je teprve začátek. Učivo a nároky učitelů budou vyšší než na ZŠ, takže ti škola zabere více času. Zkus se v předstihu trochu podívat na tu češtinu (zopakuj si před začátkem roku učivo ze ZŠ), abys v ní na začátku roku nemusel moc "bojovat" (dost práce ti dá zvyknout si na jiný způsob práce).
Budeš-li potřebovat v něčem poradit nebo s něčím pomoct, klidně se sem můžeš vracet...
Dobrý den, tak, to Vám gratuluji. Ani nevím, jestli jsem k tomu také přispěl (možná v té češtině=?). No, hlavně, že Vám poradna pomohla - a šiřte její slávu dál. Zdravím!
Děkuju vám.Určitě když něco nebudu vědět,tak sem přijdu. V češtině musím máknout moc neumím rod mužský a dělám chyby.
snaž se hodně číst (knížky), pravopis se ti tak nějak "otiskne" do hlavy a budeš psát s méně chybami...
a GRATULUJI!
Děkuju.Já bych rád četl knížky.Ale nemám moc času.Musím chodit vrzat na housle,nauku,zpěv.Tohle nemám rád.Ale výtvarku, sport ano.Ještě rád dělám u dědy v truhlárně.Nechá mě abych si sám něco vyrobil.Má všechny stroje a nářadí.Nedělá rakve,ale nábytek.Kuchyně,postele,skříně, všechfino. Krásně to tam voní dřevem.Taky dokáže dělat sochy z lípy.Jednou bych chtěl jít na vejšku,ale tam kde se učí se dřevem a návrhy nábytku.Ale nevím,jestli taková škola je.Maminka nadáva na dědu,že mi plete hlavu.Že na truhláře nemusím mít gympl a vejšku.Chce,abych byl taky učitel nebo lékárník.To já ale nechci.Zpěvák taky né a houslista vůbec né.Ještě s dědou včelařím.Hrozně bych rád přestal hrát na housle a zpívání.Ale maminka to nechce povolit.Tatínek by byl pro.
Víš, neuraž se, ale v tomhle věku ještě opravdu nevíš, co budeš v životě dělat. Jestli máš hlavu na učení, udělej opravdu gympl a vysokou (napadá mě třeba architektura, když rád kreslíš) nebo návrhář interiérů...je toho spousta. Se dřevem můžeš dělat ve volném čase a nebo třeba jednou se tím budeš živit - kdo-ví?
Nezlob se na maminku, chce pro tebe to nejlepší (ale podle svého názoru). Stejně si jednou budeš dělat co chceš sám... A vzdělání se ti nikdy neztratí!
a s dědou pracuj, pomáhej mu a bav se, bude se ti to hodit. A včelaření je krása! (taky mám včely) Fandím ti a držím palce. Mamce to zkus vysvětlit a uvidíš, no.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.