Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přijímačky, smíšené pocity

Od: bouleboulicka odpovědí: 1 změna:
Ahoj, tak jsem dělal přijímačky na gympl a jako nevím co si o tom mám myslet... Mám hodně smíšené pocity a to jako hodně... OSP, - nejvíce bodů, Čeština byla trošku těžší ale dalo se a Matematika to jako některé ty příklady... U OSP a matiky jsem vynechal tak šest u každýho a u češtiny jednu odpověď... Doufám že se dostanu... z 80 berou 30, nějaké rady? Vůbec nevím co si mám o tom myslet... btw, s děckama jsme se shodli že ta matika byla těžší... U OPS tak 45 budu mít správně... U Češtiny tak 30 a u matiky tak 10-15, hodně jsem i jako vynechával... Může se tam takto dostat? A z bodů ze známek mám skoro plnej počet...

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

1x

Těžko odhadnout.

Bude záležet i na výsledcích ostatních uchazečů...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]