Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat jestli byste mě pomohli napsat slohovou práci na téma svět lidí očima zvířat.Máme si vybrat konkretní zvíře např.prase,moucha a napsat příběh o tom jak já jsem ta moucha co si myslím,jak se na mě řítí plácačka a tak.Myslela jsem že by bylo dobré prase...ale nevím jak začít.Učitelka řikala at nezačínáme jako že Jsem prase...
Nějaké námtěy a já bych to zpracovala
Děkuju.
Kdyz sem se vyklubal z larvy a vylezl z tepleho bahinka rodneho rybnika, prvni co jsem videl byla krava. A dokonce hned nekolik. Pasli se na louce a spokojene buceli. Nevedel sem sice jeste, ze jsou to kravy, ale vedel se, ze me budou chutnat. Tak jsem nelenil a jen co mne oschla kridla, tak uz sem na jedne z nich sedel. Napich sem ji a uz nasavam.
Buch. Malem sem to zchytal ocasem. Jeste, ze jsem tak rychlej. Tak ochutname jeste jednu. Buch. A zase. Co jim vadi? Radsi se vratim domu.
Ale co to tam je? Nejaky velky smradlavy zvire a dela kraval. Ale to mi asi chutnat nebude. A ted uz kraval nedela...a vylejzaji z nej dvojnohy opice. Jo...ty mne chutnat budou. V ruce neco drzi a jdou k memu rybniku. Co tu asi chteji? No. To je vlastne jedno. Hlavne, ze bude co jist.
Jee... A tamhle jsou dalsi. A i ve vode. Koukam, ze jsou uplne vsude. To budou hody. A dalsi lezi na trave a ani se nehnou. Snad nejsou chcipli. To by mi uz nechutnali.
Tak hura na ne, at mi je vsechny braskove a sestricky nevysajou.
Stip a je to. Mnam. To je dobrota...juj...fuj. Tesne vedle. Malem sem ji schytal. Ale ja se jen tak nedam. Zkusim ty, co se nehybou. Koukam, ze zacinaji nejak cervenat. Snad nejsou skazeni.
Stip. Ale jo. Dobre chutnaji...od tud uz mi nikdo nedostane. Bac. Hehe. Vedle. Je to uplnej adrenalin. Tak znova. Auu... kde to jsem? Aha. V trave. Asi me strefili. Posledni co si pamatuju je...co to jen mohlo byt?...bylo to bily, se spoustou cernych flicku a obrazkama...jo! Tamhleto. Tak na to si budu muset dat pozor. To je nejaky rychly... Ale ted si tim prikryl hlavu. Tak to mne neuvidi. Hura na nej.
A zase mi odehnal. A neco na mne zakricel...jak to jen bylo?...neco jako hovado blby?...proc mi tak rika, kdyz se jmenuju Tabanus bovinus...
To jsou ale hloupy opice. Vali se jen tak neucelne u meho rybniku a jeste jim vadi, kdyz si z nich trochu zobnu. Ale uz vim jak na ne. Rychle priletnout, trochu nasat a honem pryc.
Tamhle je jeden stavnatej. Tak sup...pich...hmmm, ten ma krasne sladkou krev...to je raj...jejda! Uplne sem se zasnil...a sakr...
Moc hezké a vtipné. Jenom bych opravila ty hrubky - přece jenom ve škole by to jen tak neprošlo...
Ovadi Hovezi spisovne a bez hrubek neumi
Tim bych ve slouhu mozna zacal nebo to do nej jinak zakomponoval (at jde o jakekoliv zvire) a mohla by to byt dobra vymluva a pokud ma ucitel uznani, tak by to mohl vzit...
Jinak uznavam. Ve skole me vzdycky zachranovala literatura.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.