Nejste přihlášen/a.
Ahoj, dělali jsme nějaké Scio testy z OSP, AJ, ČJ a Matematiky(na počítačích). U Čj a Aj jsem měl vysledné skore dobré ale u OSP a Matiky jsem to vskutku posral. Měl jsem sice hodně správných odpovědí... ale hodně jsem jich natipoval.., takže výsledné skore bylo nic moc, já vím měl jsem je radši nechat nevyplněný, měl by jsem výsledné skore lepší... u přijímaček si na to budu dávat pozor, ale otázka je, budou se na tyto testy učitelé dívat? Když se budu hlásit na gympl? Vše jsme dělali pod kodem, a moje jméno tam uvedeno nebylo... (přihlášení atd...) Prostě tyto testy jsem pokazil z tvrdohlavosti, veděl jsem že je lepší nechat testy nevyplněné než-li tipovat... Ale nechci aby to pokazilo přijímačky ...
Dobrý den, předpokládám, že smyslem těchto testů je také průzkum, resp zpětná odezva o znalostech žáků a studentů. Mělo by to být anonymní a nemělo by to způsobit problém dále, protože v opačném případě bych to považoval za podraz a býti studentem, tak bych se testů ani nezúčastnil. Zdravím!
doplněno 07.04.15 14:44:Já si myslím, že by případná kontrola testů narušila důvěru mezi žákem a kantorem, tak by to neměl kantor zneužívat. Mělo by jít o celkový obrázek znalostí a případně, aby se vědělo, na co se zaměřit a co zlepšit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.