Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přemýšlení o přestupu

Od: luck4567 odpovědí: 2 změna:
Dobrý den, chodím na SOŠ cestovního ruchu v Chocni, jsem v prváku. Obor mě baví, ale nejsem spokojená s výukou hlavně jazyků (ve 24 lidech,jenom Aj a Nj a učitelka angličtiny má horší přízvuk než já), tak jsem přemýšlela o přestupu na anglický gympl nebo na soukromou SOŠ cestovního ruchu. Učím se dobře, myslím si. Co si o tom myslíte?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Tak podívej Lucko, je mi fuk co budeš studovat, jen aby jsi byla užitečná, hradila daně, byla sama spokojená. Je to TVŮJ život, musíš si to sama rozhodnout, jaké máš priority, co tě bude bavit. Nebo chceš žít kdo ti co kakuká? Jak ty víš, jaký má být přízvuk? Umíš tedy anglicky lépe, co jsi projela? Víš, co vlastně chceš? Uč se tedy jinde, zajeď si tam, uč se oxfordskou angličtinu.

luck45678
hodnocení

Prosím Vás, jak se se mnou bavíte? Jenom kvůli tomu, že jsem mladší než vy, mám méně zkušeností, mi můžete odpovědět normálním způsobem na normální otázku.
Co se týče přízvuku to není jenom moje domněnka.
Hezký den, Lucka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]