Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doučování - Brno

Od: blalalasda odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

dělám zkoušky na strojvedoucího a potřeboval bych doučování, hledal jsem všude-možně a bohužel nic, sám některé pojmy nechápu a samoučení je v tomto přírodovědném oboru pro mě tabu. Byl by mne někdo ochotný doučit z mechanického přenosu, základny elektrotechniky, hydrostatický přenos a vysvětlit některé diagramy? (pilový diagram, přeplňovaný indikátorový diagram atp.

Předem děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Strojvedouci je prirodovedny obor (mechanického přenosu, základny elektrotechniky, hydrostatický přenos)?
No jeste ze uz nejezdim vlakem:-/

fdfs
hodnocení

Spíš se člověk setká s toutou problematikou a jelikož strojvedoucí není řidič, měl by umět rozpoznat případnou závadu na HV a umět ji lokalizovat, tak zřejmě proto... :) Bohužel

sos*
hodnocení

0x

Nerozumím - na strojvedoucího byla zpravidla maturita nebo vyučení v oboru a pak minimálně rok praxe v depu, aby si budoucí fíra věci omakal , pak jezdit na levé straně a potom teprve zákonné zkoušky. Zkus zajít někam do depa a vzít si kotakt na nějakého penzistu. Tady se nechytáš. Víš třeba jaký je moment utažení hlavy válců na Sergeji? Klíč, dvoumetrová trubka, 4 pomocníci a když mají vyvalené oči, pak je makovice utažená. Ale tohle poznáš jedině v depu.

Ale spíše si tady děláš srandu.

dasdasda

Bejvávalo, nyní ti stačí výučnák z technického oboru nebo maturita, třeba jako řezník... Praxe na "levé" straně neboli pomocnej fíra už tak 5 let není

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]