Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr vysoké školy

Od: charger® odpovědí: 4 změna:

jakou skolu vystudovat , abych byl tohle : Strojírenský technolog, Strojírenští technici technologové, normovači

prosim i o odkaz na skolu. neco v usti , jizni cechy by bylo nejlepsi diky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

S tímhle písemným projevem? Nepovídej, že končíš základní školu! *sok*

morrigen
hodnocení

1x

čao, záleží na tom, jestli chceš střední nebo vysokou... ale myslím, že nejlepší by bylo vystudovat nějakous strojírenskou školu ať už tak nebo tak, a potom podle oboru - třeba strojírenská technologie nebo tak... ale těchhle škol je hodně, tak ti doporučuju podívat se třeba sem - seznamskol.eu/... a tam si zadat přímo kde to chceš a tak, mě to celkem pomohlo... tak hodně zdaru :)

hodnocení

dik hele : ) a stredni mam za sebou . tak sem se ptal na vejsku .

mno víš já ted pracuju ve firme u NC stroje . mno a treba casem az bych udelal tu vejsku za 5 let . bych v ty firme mohl delat nakyho kancelarskyho nebo tk . prot me to zajima .

chci v zivote necoeho dosahnout

morrigen

Není zač :) jinak super přístup, že to bereš takhle... zkusila bych školy, kde mají faktultu Strojního inženýrství nebo takněco a pak bych vybírala podle oborů... jestli chceš jižní Čechy, tak třeba Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích, obor Strojírenství by myslím mohl odpovídat... Studovala jsem tam sice ekonomku, takže úplně přesně nevím, ale líbilo se mi tam...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]