Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přestup ze střední školy

Od: roan007 odpovědí: 2 změna:

Zdravim, já bych se vás chtěl zeptat, jsem na 4letém maturiním oboru na elektroprůmyslovce v 1.ročníku, ale bohužel tu školu jsem náko neodhadl a už v tom lítám, ze dvou předmětů propadám ostatní s odřenýma ušima. Ale rodiče o přestupu nechtějí ani slyšet, já už si nevím jak rady, tak mi prosím poradte.Zatím diky za odpověd.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

roan007
hodnocení

Mě tato škola, také vůbec nebaví, musím být na intru což je také jedna z mnoha příčin přestupu. A kde bych sehnal přestupní list?

pt®

No a, co by tě bavilo studovat? Do pololetí už není daleko. Promysli si, o jaký obor bys měl zájem, zajdi si do té čkoly k řediteli, toto vše mu povyprávěj i o tom, jak se k situaci staví tví rodiče. Když pan ředitel uvidí tvůj opravdový zájem, možná sám tvé rodiče osloví, nebo ti poradí a v pololetí přestoupíš i s nedostatečnou, a konec vysvědčení už bude bez nedostatečné, protože se budeš učit to, co tě baví. PT /stařenka/

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]