Nejste přihlášen/a.
Zdravim, já bych se vás chtěl zeptat, jsem na 4letém maturiním oboru na elektroprůmyslovce v 1.ročníku, ale bohužel tu školu jsem náko neodhadl a už v tom lítám, ze dvou předmětů propadám ostatní s odřenýma ušima. Ale rodiče o přestupu nechtějí ani slyšet, já už si nevím jak rady, tak mi prosím poradte.Zatím diky za odpověd.
Mě tato škola, také vůbec nebaví, musím být na intru což je také jedna z mnoha příčin přestupu. A kde bych sehnal přestupní list?
No a, co by tě bavilo studovat? Do pololetí už není daleko. Promysli si, o jaký obor bys měl zájem, zajdi si do té čkoly k řediteli, toto vše mu povyprávěj i o tom, jak se k situaci staví tví rodiče. Když pan ředitel uvidí tvůj opravdový zájem, možná sám tvé rodiče osloví, nebo ti poradí a v pololetí přestoupíš i s nedostatečnou, a konec vysvědčení už bude bez nedostatečné, protože se budeš učit to, co tě baví. PT /stařenka/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.