Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem do ní BLÁZEN!

Od: drlight odpovědí: 5 změna:

Zdravím,potřebuju poradit!

Ve třídě se mi líbí spolužačka (Zuzka) a já jsem do ní úplný blázen.v únoru jsem jí napsal valentýnku ( "chybu" jsem udělal v tom že jsem psal vlastní rukou,hůlkovým písmem a ona mě na 99% poznala.A před pár dny jsem ji potkal u našeho paneláku na zastávce,začali jsme normální rozhovor a podle toho jak se mnou mluvila,soudím že mě taky má ráda (to že mě má ráda,vím už delší dobu.Ale vyskytl se problém, její nejlepší kamarádka(Katka) zas balí mě.

PS:Dělám dobře když se chci se Zuzkou pro záčátek skamarádit? (a jak se mám "posunout" dál?)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Navrhni jí procházku ve dvou. Nebo ji někam pozvi, abyste měli prostor a čas jen pro sebe a mohli si popovídat, začít se poznávat blíže. Hlavně se nenech sbalit její kamarádkou, to by Tě Zuzka mohla přestat mít ráda a ztratila by o Tebe zájem...

dam®

Copak jsi nechtěl aby poznala kdo ji píše? Ale no tak, a proč do toho plantáš kamarádku, fakt chaos, tak si to srovnej v bedně a pak se neboj říct co se s tebou děje, nemáš proč se stydět a kdyby náhodou nebylo souznění, to vydýcháš, nic jiného ti nezbyde. Hlavu hore a rovné záda...

tajemnak*
Podle me by sis mel ujasnit, jestli chces Zuzku, nebo Katku. Jestli chces Zuzku a vidis ze ma o tebe zajem, nevim proc by ses k ni mel chovat jako kamarad. Do friendzone se lehko dostava, ale spatne se z ni "prehoupnes" na neco vic.
Pozvi ji nekam ven, do parku, na zmrzku nebo v nejhorsim do kina (tam si toho moc nereknete). A nenech se sbalit tou Katkou, jak uz nekdo psal nemuselo by se ti to vyplatit
doplněno 02.04.15 23:13:

Videl, nicmene podle ordinaci bych s realitou vazne nesrovnaval :)

drlight
hodnocení

"Do friendzone se lehko dostává,ale špatně se z ni přehoupneš na něco víc". -Neviděl jsi ordinaci v růžové zahradě 2-

(Kateřina + Jirka)?

asd1
hodnocení

0x

Zuzku někam pozvi a uvidíš, jestli si ti líbí tak jí to řekni a k té valentýnce se přiznej (beztak nejspíš ví že jsi to psal ty). Katce řekni že jí máš rád jako kamarádku ale víc ne, ať si nedělá zbytečné naděje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]