Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Naše třída

Od: hawwaigirl odpovědí: 3 změna:
Dobrý den,chtěla bych poradi.Není to nic okolo učení.Jsou to problémy ve třídě s holkama.Ve třídě jsou každý den hádky,ale hádají se jen holky.Vládne tam závist,pomlování... Je to hrozný.Třeba 2 dny to je v pořádku,ale potom se třeba jedna holka začne bavit s jinou holkou a hned sou všichni proti tobě a nebaví se s tebou!Je to můj případ.Mám kámošku Kíťu- pořád sem s ni a bavíme se,ale když jdu třeba za Nikolou s kterou se Kíťa moc nebaví tak se na mě naštve že si ji nevšímám a začneme se hádat!A už sme zas rozhádaný.Ona si ted nahrabe na svoji stranu několik holek a ty se do tebe pustěj,začnou ti nadávat,pomlouvat a šikanovat!A já sem tam pak sama a nikdo si mě nevšímá:(! nevím co s tím mám dělat.Ale já nejsem její majetek.Nebo třeba když sem dostala z matiky 1 a ona 5 tak byla hned na mě naštvaná a jen kvůli blbosti.Já za to přece nemůžu že to chápu a ona ne.Měla se to naučit.A jen kvůli známce je naštvaná.Poradte mi co mám dělat!Takhle už to nejde dál.Skoto všechny holky se kterejma se o tom bavím tak jim to vadí a kvůli tomu aby už se nehádali chtějí z kvarty odejít na střední školu!poradte!:( prosím.Děkuju

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kala*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Na tvojom mieste by som si Kíťu nejaký čas vôbec nevšímala. Nehádaj sa s ňou, to nemá význam, radšej sa s ňou nebav. Ak ti závidí, potom to nie je dobrá kamarátka. Kamarátky si nezávidia, ale si pomáhajú a doprajú jedna druhej. Čas ukáže. Radšej si najdi inú kamarátku. Potom uvidíš ako sa Kíťa zachová. Ak má dobré srdce, porozpráva sa s tebou a bude chcieť vaše kamarátstvo riešiť. Ak nie a bude ťa radšej ohovárať, tak sa jej radšej vyhni. Nedaj sa ovplyňovať niekym iným. Nedaj si rozkazovať. Buď sama sebou.

andie*
hodnocení

0x
Mno tak si prostě najdi jinou kámošku a tu Kíťu nech ať se baví s někym jinym...když jí tak vadíš tak ať si trhne...je prostě hrozně cholerická;)

hodnocení

0x
Bohužel to není nic neobvyklého.Holky se vždycky pomlouvaly a žárlily na sebe navzájem,ať byly v teenagerském,nebo dospělém věku.Pokud máte ve třídě kluky,bav se víc s nimi,jsou po této stránce mnohem férovější.Anebo si počkej,až půjdeš jinam,ono se to srovná.A mezi námi:nepodpisuješ se na tom sama taky nějak?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]