Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Témata na referát

Od: haanaaa odpovědí: 4 změna:

Zdravím,

dostali jsme ve škole za úkol napsat referát. Témata jsou dvě: Moje oblíbené hobby a Moje kulturní akce za poslední půlrok. Jsem člověk co nemá nějaké zvláštní koníčky, jsem úplný antisportovec, občas si přečtu nějakou knížku to je tak vše, a rozhodně jsem také nechodila na nějaké zajímavé kulturní akce, maximálně jsem byla párkrát v kině, ale o tom asi referát nenapíšu.

Poraďtě mi nějaké tipy, co psát. Moc předem děkuji. :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

klarahahnova*
hodnocení

2x

Ahoj, já bych si vybrala to druhé a přemýšlela, jestli jsme neměli nějaké akce s rodinou a do toho bych zapltetla, že ráda čteš a že čteš často pokud tomu je tak, potom bych asi zmínila, pokud máš oblíbené místo kde jezdíš, nebo chodíš se psem pokud máš ... a okolo toho bych se motala ... (já jsem taky antisportovkyně a nikde moc nechodím, možná teď častěji do vedlejšího města ke koním ...)

haanaaa
hodnocení

Zajímavý nápad, děkuji moc za inspiraci :)

jokeer*
hodnocení

2x
Nebojte se něco si i vymyslet, když dojdou nápady. Nikdo si to nebude ověřovat, nicméně bych si vybral moje oblíbené hobby a zařadil bych tam něco, co dělám rád, třeba Vaše knihy, kdy jste začala s čtením, kolik času tomu věnujete, kolik knížek jste přečetla, jaké a podobně. Až začnete půjde to samo ;)
haanaaa
hodnocení

Asi máte pravdu, nikdo přeci nebude ověřovat, zda je to pravda :-D děkuji moc za radu! :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]