Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kterou školu z těchto tří?

Od: matemagik odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, kterou z těchto tří škol (viz anketa) byste mi doporučili?

Jde mi především o kvalitu oboru a o uplatnitelnost na trhu práce po dostudování.

Děkuji mnohokrát :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

1x

Určite mechatroniku. Je to perspektivní obor.

maja15*
hodnocení

0x

aj ja som za mechatroniku... podľa mna to perspektivu z tvojich možností má asi najväčšiu. plus určite k tomu piluj angličtinu a jazyky. ja som šla práve kvôli tomu na súkromnú vš a nelutujem. síce študujem psychologiu, čo má pomaly každý druhý človek s vš, no veľmi ma to baví a snažím sa nahnať si už počas štúdia čo najviac praxe

ria*
hodnocení

0x

Kámoš studoval mechatroniku a já vlastně doteď nevím co studoval - na co jsem se zeptala, tak to nevěděl, neuměl nic naprogramovat, neuměl nic opravit, ani třeba sestavit počítač.. Já prostě netuším co je to za obor :))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]