Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozepře mezi mnou a kamaradem

Od: anonymka12 odpovědí: 2 změna:
Ahoj,mám takoví menší problém. Jsem holka je mi 12 let a chodím do sedmé třídy, více si rozumím s klukama a travim s nima veskery svůj čas, jenomže nedávno sem se pohadala se svim kamarádem na kterém mi záleží úplně ze všech nejvíc.. Naštval se na mě protože jednou při hodině sme mu braly veci.. Jako ze srandy.. A já mu vzala jeho retizek co mel na tašce.. A dala se si je do své tašky.. A pak když se me na obědě zeptal jestli ho mam tak sem mu lhala a řekla ze ne.. A on se mi potom hrabal v tašce a nasel je tam.. Od te doby se se mnou nebaví a chce skončit naše kamarádství definitivně.. At sem to řekla komukoli řekl ze je naštvaný zbytečně a ze ma svoje období kdy je protovnej a všechno si bere vazne.. Nevíte co mam udělat? Už sem se mu omlouvala psala mu,ale on me nechce ani vidět.. Co si o tom myslíte vy a jaký mate názor.. Je naštvaný právem nebo bych mela byt naštvaná za to ze se mu hrabal v tašce? A jak bych mohla urychlit ty naše rotepre aby sme se mohli bavit? Dekuji za odpověď..

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, on se naštval, protože jste ho zradila a zalhala. Ale, on se zase neměl hrabat v cizí tašce - dejte tomu čas. Jste v jedné třídě, tak se vidíte a časem se zase domluvíte. Zdravím!

hodnocení

2x

Naštvaná za to, že se ti hrabal v tašce, být můžeš, ale ty jsi začala...ty jsi sebrala řetízek, schovala ho a hlavně jsi lhala, to je podstatné. Jeho chování je odezva na to tvoje. Je to taky špatně, nikomu se do tašky neleze, ale zase asi platí na hrubý pytel hrubá záplata.

Ty jsi začala ten průšvih, na tobě je začít s nápravou - omluv se, že to měla být legrace, ale že jsi to přehnala, hlavně že jsi neměla lhát, ale že on už ti to oplatil, takže jste si rovní a do smrti dobrý. A pak už můžeš jen čekat, jak to bude dál, ale počítala bych s tím, že bude chvíli trvat, než na to tvoje lhaní zapomene. Hlavně si pamatuj, že každá legrace má své meze. To je můj názor.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]