Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké mám vzdělání - neukončená škola

Od: makroupka* odpovědí: 8 změna:

Chtěla bych znát,jaké mám vzdělání,když jsem byla na SOU oděvní 3 roky s praxí,ale nebylo mi povoleno jít k závěrečné zkoušce,takže přesně nevím jaké mám vzdělání,poradí mi někdo?děkuji.makroupka

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zuzee*
hodnocení

5x

Podle mě jen zkladní, studium jste nedokončila.

dejavu*
hodnocení

3x

Líbí se mi, že se nebojíte práce a snažíte se nějak to řešit. Motivace je to nejdůležitější.Mrkněte se na web dálkového studia, zaškrtněte způsob ukončení, buď maturitou nebo výučním listem a ev. kraj, kde jste ochotna studovat stredniskoly.cz/... a vybírejte, co by vás bavilo. Kromě toho jsou možné rekvalifikační kurzy, některé proplácí i pracák, tam záleží, kde jste a jaké možností rekvalifikací při vašem pracáku mají. Pokud byste chtěla jiný, než nabízejí, musela byste si ho zaplatit, ale ani to není žádná hrůza rekvalifikace.com/... Co se zvířat týče, je tam třeba stříhání a úprava psů jako rekvalifikace. Jinak pokud nechcete studovat, mohla byste si otevřít soukromou žehlírnu a prádelnu třeba s rozvozem a svozem prádla, pokud k tomuto oboru máte blízko.

makroupka*
hodnocení

Děkuji za poradenství,které mě příjemně překvapilo,mám ještě jeden dotaz,který se týká finančního ohodnocení právě bez výučního listu ,znám pár lidí,kteří pracují ve firmě,kde mají finanční hodnocení stejné,někdo i o drobek lepší .Pokud se nemýlím,tak v tomto případě,jde o šikovnost a zručnost,takže není použita nižší uroven stupně hodnocení.Je to jen dotaz ze zajímavosti,nic na tom neměí skutečnost,že pro muj pocit se pokusím najít si cestu k výučnímu listu.

Pro zaměstnavatele je důležité, jaký je pro něho váš výkon přínos a podle toho by vás měl také hodnotit. Vzdělání je sice velmi důležité, ale platí se hlavně za odvedenou práci!

makroupka*
hodnocení

Děkuji,stručné,jasné.

hodnocení

2x

Jestli jste nedokončila SOU, a nemáte výuční list, tak jen základní vzdělání, a to je škoda...když jste tu školu absolvovala.

zuzee*
hodnocení

2x

Není možnost si závěrečné zkoušky dodělat - je to opravdu škoda, když jste 3 roky chodila do školy...

makroupka*
hodnocení

To právě nevím,za zeptání to bude stát,otázkou je,jestli na požadavky budu mít,když už od školy uběhlo 14 let,navíc je to obor pánská krejčová,kterým se nezabývám,v současné době jsem na mateřské a pracovala jsem v prádelně a tam se nebojím žádné práce,uvažuji o dílčích kvalifikacích v tomto oboru,nebo je mi také blízký vztah ke zvířatum,to ale nevím pod které kritéria bych mohla najít rekvalifikaci ,vím,že nikdy není na nic pozdě,jen nevím kde a jak mám začít .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]