Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám takový problém ohledně maturity. Učitelka mi řekla, že pokud si dopíši všechny písemky, budu připuštěná k maturitě. Bohužel mamce řekne vždy něco jiného než mě, proč? Řekla jí, že jsem na propadnutí a nepřipustí mě k maturitě. Přitom mě řekla něco jiného a navíc mám průměr 3 což si myslím že takový nápor co dělá je dobré, neboť píšu 3-4 písemky denně a novou látku se nestíhám učit. Ano z angličtiny možná ale tam mám průměr 3,8 tak jak to může být 5? Jinak má otázka je tedy, když nebudu připuštěná teď k maturitě, dodělám si všechna N či 5 (nevím za co) v srpnu a půjdu v září k maturitě, budu mít stále 3 opravné termíny? či jen 2 díky tomu, že jsem nešla na jaře. Děkuji moc
Budeš mít celkem tři pokusy – jeden řádný a dva opravné. Pro maturitní zkoušku jsou každý rok k dispozici dva termíny – jarní a podzimní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.