Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odevzdání absolventské práce jako bakalářské

Od: petr28 odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

na jaře budu mít státnice a do té doby musím napsat bakalářskou práci. Na mě předchozí vyšší odborné škole jsem vypracoval ve slušném rozhasu absolventskou práci na určité téma. Toto téma mám nyní stejné v bakalářské práci s lehčí úpravou osnovy. Moje otázka zní, zda-li mohu většinovou část absolventské prácé do bakalářské? Ve škole jsem se dozvěděl, že by to problém nejspíš byl, že by se jednalo o kopírování, ale nezdá se mi to. Přeci je to vlastní dílo, takže bych z něj opisovat mohl, nejedná se o kopírování czí práce.

Děkuji.

Petr

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

sos*
hodnocení

0x

Nevstoupíš dvakrát do stejné řeky. Již jednou použité k dosažení něčeho není možné použít jako celek k dosažení dalšího. Jen jako použitou literaturu a uvést ji v seznamu. Je možné použít původní myšlenku a dospět ke stejnému závěru, ale zpracování musí být provedeno jinak.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]