Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Škola

Od: lucoconka odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Mám základní vzdělání, protože jsem před čtyřmi lety neudělala maturitu. Je mi 24 let a jsem vedena na úp a chodím na brigádu uklízet. Nevíte jestli by nebylo možné si udělat výuční list v okolí Písku a to nejlépe s rozdílovými zkouškami, že by mě dali do posledního ročníku, abych to zvládla během roku? Děkuji za odpověď.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Na úřadu práce mají a nabízejí rekvalifikační kurza. Poptejte se u vaší úřednice.

hodnocení

0x

neudělala maturitu ani na 3 pokusy? Pak stačí dálkově zopakovat poslední ročník SŠ a máte opět 3 pokusy na maturitu. Nebo též individuálním výukovým plánem.

V JČ kraji se lze dálkově vyučit pouze na prodavače v Českých Budějovicích --- http://www.sso.cz/

iz*
hodnocení

0x

Nejsnazší cestou k získání vyššího stupně vzdělání je

zopakovat si poslední ročník SŠ a složit maturitu.

Nejsem si jista, jestli Vás některé učiliště přijme až do posledního ročníku.

Zkrácené učební obory (cca 1,5 až 2 roky) se (pokud vím) nabízejí těm, kdo úspěšně složili maturitu (odpadne výuka předmětů, z nichž už má žák maturitu). Pokud maturitu nemáte, budete muset složit závěrečnou zkoušku i ze všeobecných předmětů.

Absolvovat učební obor dálkově je podle mne problematické,

protože je potřeba splnit i předepasanou praktickou výuku + praxi) ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]