Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Studiuum obooru architektura

Od: alexi111 odpovědí: 9 změna:
Aojký Ahojký ,dekuji Vsem za odpovědi ... nejspíše asi buduu směřovat k té architektuře ...jen jsem se chtěla zeptatt zda když mamm z matematiky většinou na vysvděční 2 (musímm ale říct že naše ucitelka není zrovna nejaky med ale alespoň nás tohoo více naučí :):):) )| pak z fyzikyy mívám 1,jednoi jsem měla 2 no a z vytvarkyy 1,tak jestli s temizo znamkammi mohu studovat architekturuu? Zkousela jsem si kreslit ten nějaký dům a musím říct že mě to fakt baví...no a mamm šanci vykonat pak někdy třeba i ralentovky ,když jsem do teď nechodila na výtvarku (kroužek)? Ssamozřejmě planuji ...kdyžtak jestli nejaky znáte tak mi kho muzete napsat:):):) ...a posledni dotaz ...přijde Vám dobre teď dělat zkousky na čtyřleté gymnazium s rozšírenou výukou jazyků a poté snad jít na vysokoou třeba v Liberci(někdo mi to tu doporučoval:):):) )|popřípadě do ciziiny?...Děkuji Vám Vsem za odpovedi aomlouvamo se za mnohoo dotazzzu .(omluvte chybyy prosím ,psáno na mobilu):111

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
V pohodě studovat můžete, architektura není o známkách z matatiky..
Architektura bude dost o trojrozměrné představivosti a perfektních nacrtech deskriptivní geometrie nebo se to dnes dela v počítači?

V PC samozřejmě architekt i projektant pracuje..a dost.

Nicméně u architekta je to stále i ve velké míře o kreslení, náčrtech a skicách v ruce..(a ještě to tak podle mne dlouho zůstane).

alexi111
hodnocení

Predstavivvost snad mamm ale deskriprtivni geometriii ještě bohuzwl nemamme ...:(:(:( :):):)

hodnocení

1x

Architektura je pouze a jen pro výtvarně nadané lidii s velikou dávkou fantazie, představivosti. Architekt musí mít fantazii, projektant jeho fantazii spočítá, nakreslí. ;) Kdysi moje spolužačka dělala přijímačky a měli za úkol nakreslit, namalovat cirkus. Opravdu si troufnete vymyslet něco třeba jako Tančící dům? Ruku na srdce. Máte to v sobě?

doplněno 11.03.15 07:44:

Alexi, máš pravdu, je potřeba se nevzdávat. To zase jo! Ale nemá cenu sedat do formule 1, když mám pomalé reakce a nemoc z pohybu. Každý máme jiné schopnosti a také jiné předpoklady. Ráda bych tě povzbudila, ale je škoda času, kdy by ses mohl připravovat na jinou, reálnou cestu, jiné povolání.

doplněno 11.03.15 10:21:

Vzpomněla jsem si, jak to přesně bylo s mou spolužačkou. Končily jsme střední pedagogickou školu a ona se na na vysokou školu, architekturu přihlásila. Maturovala z výtvarné výchovy a profesor ji zapůjčil její práce, které přidala k těm, co měla doma. Táhla se s velikou složkou do Prahy, k talentovým zkouškám. Odmítli ji pro nedostatek talentu. ;) Na některé činnosti sebevětší úsilí nenahradí nedostatek talentu.

alexi111
hodnocení

To doopravdyo nevím ,ale věřím že se buduu zdokonalovat a pak to půjde ...nikdy se to nemá vzdaavat ne? ;););)
ale
hodnocení

Ahaahh tak to je mi líto :(:(:( ,no tak uvidiime ...myslimm že alwspon nejakou predstavivost mám a talentt? Věřím zejo ...stejnak bych chtěla nejdrivee na gymnazium ...ale tuto práci bych fakt chtěla dělat ,kazdopadnr dekuji za odpovedi ,vážím si tohoo :):);):111
iz*

Tu představivost nám dokazuješ smajlíky (vynech je prosím) a chybami v češtině, jež (míním oboje) zhoršují čtení?

Podle mne představivost a výtvarné cítění + talent nestačí. Myslím, že jsou potřebné i "technické předměty", měla bys mít představu i o různých materiálech. Byl by nesmysl navrhovat domy, které by pak nešly postavit ...

Já bych zvolila gymnázium, začala někam chodit na výtvarku a po maturitě se uvidí.

alexi111
hodnocení

Pardon , ale psalaa jsem že píši na mobilu v rychlosti a děkuji .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]