Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Body ve SCIO testech na FSS MU v Brně

Od: jig odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, přihlásila jsem se na FSS MU v Brně na psychologii (jednooborovou) a na stránkách je psáno, že se dělají klasické NSZ, tedy z OSP a ZSV, OSP má hodnotu 40% a ZSV 60%. Co mě ale zarazilo nejvíc - maximální počet dosažených bodů je 200, ale OSP a ZSV mají dohromady 150. Co jsem tak pochopila, tak ke klasickému bodování scia si ještě fakulta přidává svoje části bodu podle důležitosti oddílu...? Nebo nevíte jak to je, popřípadě kolik?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

moravan*
hodnocení

0x

Myslím si, že fakulta preferuje hodnocení ZSV to znamená, že 100 procentní percentil SCIO pro své účely hodnotí

jako 120 bodů( 60 % celkového hodnocení), 100 procentní percentil OSP je tedy 8O bodů, celkově 200 bodů.Samozřejmě

úměrně méně dle dosažených bodů ve SCIO testech.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]