Nejste přihlášen/a.
Normál, do některých kolektivů, zvlášť, pokud spolu ty holky chodí už několik let a ty jsi přišla úplně nová, zapadneš později. A do některých prostě vůbec ne, to se nedá říct.
V záží jsem začala chodit na nový sport a ve skupině jsem byla jediná nová, všechny holky se znaly z dřívějška. Jsem komunikativní a nemám problém se seznamovat, ale tady jsem se dostala do uzavřené skupiny, která mi ze začátku dávala najevo, že mezi ně ještě nepatřím. Některé se tak chovají dodnes, s většinou už nemám problém.
Možná by pro začátek stačilo spřátelit se s jednou. Navázat komunikaci třeba právě o kroužku, jak to v něm chodí, jak dlouho se dotyčná kroužku již věnuje atd.Časem se to poddá a podaří se Ti skamarádit se i s dalšími. Ony musí poznat, že nejsi žádná nafoukaná fiflena a že na kroužek nechodíš jen proto, abys zabila nějak čas. Ale proto, že Tě to baví a že jsi kamarádská holka. Neboj, to chce jen trochu času, než se "oťukáte"vzájemně. Mrkni i do odkazu, třeba se Ti bude pár typů hodit i odtud:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.